Toshiba Qosmio X70-A-12U – distrează-te cu cele mai noi jocuri

Jocurile sunt pasiunea ta cea mare și îți dorești un laptop puternic, care să îți asigure un gaming de excepție? Înseamnă că modelul Toshiba Qosmio X70-A-12U ți se va potrivi perfect. Are un preț de aproximativ 5300 lei (verifică preț actualizat), destul de rezonabil, comparativ cu alte modele dedicate acestui hobby.

Laptopul mai poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Ca și aspect țin să precizez că vorbim de un model de o eleganță și un rafinament aparte. Laptopul este disponibil pe o nuanță de gri închis, accesorizat cu mici detalii pe roșu, ce au grijă să îi confere acea frumusețe unică. Carcasa din plastic prezintă o textură fină, ce împiedică inesteticele amprente să rămână pe suprafața sa. De îndată ce îi ridici clapeta, te uimește o tastatură chiclet fără cadru, ce îți asigură confortul dorit pe tot parcursul utilizării.Tastatura beneficiază de retroiluminare roșie, ce îi îmbunătățește atât aspectul cât și precizia într-un mediu ceva mai slab iluminat. Astfel că te vei putea delecta târziu în noapte cu jocuri care mai de care mai captivante, fără să fii nevoit să ții lumina aprinsă. Blocul numeric este și el prezent, nu de alta dar te va ajuta să termini mai repede activitatea de tip office, pentru a putea începe distracția.

Având în vedere că discutăm despre un laptop destinat gamingului este necasar să știi că modelul cântărește 3,5 kg și este ceva mai robust decât device-urile uzuale. Așa că dacă te gândești să îl iei cu tine în vacanță, îi vei simți prezența și în bagaje, dar acest aspect nu trebuie să te sperie. În general laptopurile destinate acestui tip de activitatea sunt ceva mai grele. Autonomia sa de lucru ajunge până la 3 ore și 30 de minute, suficient încât să poți testa jocuri destule fără să fii nevoit să întrerupi distracția. 

Poze cu laptopul Toshiba Qosmio X70-A-12U

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

De acum jocurile vor căpăta o altă formă. Echipat cu noua generație de procesoare Intel Core, cu compatibilitate Quad Core, laptopul vă asigură viteza necesară pentru a putea rula orice tip de joc. Toshiba Qosmio X70-A-12U încorporează un procesor Intel Core i7, 4700 MQ, un model Haswell tactat la 2,4 GHz, ce poate ajunge datorită tehnologiei Turbo Boost chiar și la frecvența de 3,4 GHz. Puterea procesorului este completată de placa video integrată Intel HD Graphics 4600, utilizată pentru aplicațiile mai puțin solicitante, gen office, multimedia.

Dar nu te speria, laptopul vine echipat cu încă o placă video dedicată, NVIDIA GeForce GTX 770M, cu o memorie de 3 GB DDR5, ce are grijă să ofere claritate. Cu tehnologia NVIDIA Optimus durata bateriei este optimizată, astfel că tu te vei bucura pentru mai mult timp de jocurile preferate. Totodată NVIDIA GeForce Experience îți oferă posibilitatea de a optimiza setările jocurilor. Vei putea obține driverele cele mai recente GeForce, astfel că distracția este asigurată cu noul laptop Toshiba.

Memoria RAM este de 8 GB DDR3, repartizată pe două din cele 4 sloturi disponibile, ce îți oferă posibilitatea unui upgrade de până la 32 GB pentru activități multiple simultane și totodată pentru o performanță a jocurilor la viteză maximă. Hard disk-ul asigură 1 TB de stocare pentru orice tip de fișier, însă este bine de luat în calcul faptul că laptopul acceptă un hard disk hibrid, ce ți-ar permite o încărcare mult mai rapidă a jocurilor, dar și a aplicațiilor. Așa că poți opta pentru instalarea unui SSD.

Display-ul este un LCD LED de 17,3 inch, ce îți permite să urmărești clipurile și filmele la rezoluția Full HD, astfel că te vei bucura de imagini mult mai clare și mai aproape de realitate cu noul Qosmio X70.

Partea de sonorizare este îmbogățită cu 4 difuzoare Harman Kardon, ce beneficiază de tehnologia de intensificare a basului Slip Stream. Tehnologia DTS Studio Sound face ca sunetul să fie mult mai fin și mai puternic. Filmele și jocurilor vor fi o adevărată delectare pentru orice tip de utilizator.

În ceea ce privește conectivitatea, pot spune că Toshiba Qosmio X70 vine echipat corespunzător pentru a satisface chiar și cele mai mari pretenții, astfel că vei găsi aici: Blu-Ray RW, cameră WEB de 2.0 MP, cititor de carduri, HDMI, 4 porturi USB 3.0, VGA și bluetooth.

Device-ul beneficiază de sistemul de operare Windows 8.1, astfel că tu te vei bucura de cele mai interesante caracteristici, dar și de un design pe măsură contra unei sume destul de decente.

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i7, Haswell,
  • design elegant,
  • placă video dedicată NVIDIA GeForce GTX 770M de 3 GB DDR5,
  • Blu-Ray,
  • Full HD,
  • diagonală de 17,3 inch,

Contra:

  • prețul nu este la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Jocurile sunt pasiunea ta, atunci cu siguranță laptopul Toshiba Qosmio X70-A-12U va fi pe placul tău. Îți oferă toate caracteristicile pentru ca distracția să fie maximă.

User Rating: 4.6 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.