5 boxe PC ieftine și bune ce merită atenția ta

boxe pc ieftine si bune

Oricine își dorește boxe PC ieftine și bune ar trebui să știe că are de unde să aleagă. Oferta producătorilor este generoasă, reușind astfel să satisfacă cerințele consumatorilor de jocuri video sau filme de pe ecranul calculatorului.

Cu siguranță, atunci când îți dorești boxe PC va trebui să le selectezi pe cele mai potrivite nevoilor tale. Din acest motiv trebuie să analizezi și să stabilești exact ceea ce vei face în fața calculatorului și mai apoi să privești caracteristicile sistemelor audio existente în piață.

Și ținând cont de buget, cu siguranță vei găsi acele boxe cu ajutorul cărora să obții cel mai bun sunet atunci când folosești un joc video sau când vizionezi un film.

În prezent, am putea vorbi despre sisteme audio numeroase, pornind de la 2.1, adaptate spațiului mai mic și până la cele 7.1, adaptate spațiilor mai mari.

Noi am realizat o selecție cu 5 modele interesante, ce oferă un raport calitate-preț excelent:

1.

Logitech S150Logitech S150 – acesta este un sistem audio adaptat spațiilor de mici dimensiuni, care însă oferă o claritate destul de bună sunetului. Boxele au o putere de 1,2 W, sunt destul de elegante și beneficiază de un indicator LED. Făcând referire la raportul calitate/preț sunt mai mult decât convenabile. Au un preț de aproximativ 69 lei.

 

 

 

Vezi în magazin

2.

genius-sp-hf150Genius SP-HF150 – sunt puțin mai mari decât primele, având un design cu finisaje din lemn. Acestea sunt puțin mai grele, au o putere de 4W RMS, pot fi folosite atât pentru PC, cât și pentru laptop, având port USB. De asemenea, important de menționat este prețul de doar 37 lei.

 

 

 

 

Vezi în magazin

3.

Gembird SPK502Gembird SPK502 – vorbim de un sistem 2.0, cu o putere de 1 W. Acestea utilizează banda de frecvențe de 20Hz-20KHz. Sunt puțin mai grele, cântăresc 450 grame, au un design mai robust, însă au o claritate foarte bună a sunetului. Au un preț de aproximativ 70 lei.

 

 

 

Vezi în magazin

4.

Logitech 2.1z313Logitech 2.1z313 – este un sistem audio 2.1, adaptat spațiilor mici, ce oferă un sunet foarte bun. Sistemul dispune de o unitate de control cu fir. Are un subwoofer de 15 W, iar sateliții au o putere de 5 W fiecare, astfel încât putem spune că întregul sistem beneficiază de o putere totală de 25 W. Are un preț de aproximativ 190 lei.

 

 

 

Vezi în magazin

 

5. 

Genius SW-HF2.1 1700Genius SW-HF2.1 1700 – un sistem 2.1 cu subwoofer, cu un design foarte elegant, ce are finisaje din lemn. Subwoofer-ul are o putere de 29 W, iar sateliții acestuia au o putere de 8 W fiecare. Asta înseamnă că discutăm despre un sistem de 45 W, suficient pentru o mică petrecere. Are un preț de aproximativ 249 lei.

 

Vezi în magazin

 

Atunci când nu dispui de un buget prea mare, ar fi bine să „cercetezi” cu mare atenție ofertele magazinelor online și să identifici cele mai bune promoții, perfect adaptate nevoilor tale.

Sistemele audio sunt destul de numeroase, fiecare având caracteristici satisfăcătoare, adaptate fie pentru spații mai mici, fie pentru spații mai mari. Cu toate acestea, este important să deții strictul necesar de informații cu privire la caracteristicile tehnice ale boxele pentru a putea să le selectezi pe cele care să satisfacă exact cerințele tale. Așa că mai înainte ar trebui să ai în vedere spațiul în care urmează să le instalezi și mai apoi să cunoști ce anume îți dorești să faci cu ele – să asculți muzică, să le folosești pentru jocuri sau pur și simplu să asigure un sunet clar și puternic atunci când privești filmul preferat. Odată ce vei cunoaște aceste lucruri vei ști cum anume să le selectezi și astfel vei face cea mai bună alegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.