Huawei Watch 2 – disponibil în 3 variante, una dintre ele cu 4G

 

huawei-hatch-2

Pe lângă Huawei P10 și Huawei P10 Plus, brandul chinezec a lansat și două smartwatch-uri la MWC 2017. Este vorba despre Huawei Watch 2(cu aspect sport) și Huawei Watch 2 Classic. Device-urile au un aspect plăcut, se simt foarte bine la atingere și par a fi două construcții solide. Vin cu o gamă variată de curele, unele colorate, altele clasice, din silicon sau piele. Mie mi-au plăcut foarte mult cele colorate.

Ambele modele au aceeași dimensiune și aceleași specificații. Ceea ce le deosebește este aspectul. Cel sport are o ramă ceramică numerotată din 5 în 5 secunde, iar cel clasic din 10 în 10 secunde. În rest ar mai fi câteva mici detalii, legate de butoane, curea și cam atât.

Ecranul de 1,2 inch este AMOLED, cu o rezoluție de 390 x 390 pixeli și poate fi personalizat cu una din fețele disponibile. Ceasul cu ecran tactil integrează două butoane pe lateralul din dreapta și permite accesul rapid în aplicațiile device-ului. Cele două ceasuri rulează versiunea Android Wear 2.0 și sunt compatibile atât cu Android, cât și cu iOS. Vin cu certificare IP 68, ceea ce înseamnă că sunt rezistente la apă și la praf.

Sunt animate de un procesor Snapdragon Wear 2100, cu 768 MB de RAM și au 4 GB de stocare internă. Integrează GPS și NFS, iar bateria de 420 mAh promite o utilizare de până la 2 zile în regim normal, până la 10 ore în modul ”Training” și până la 3 săptămâni în modul watch.

Versiunea Watch 2 vine și cu o variantă specială, cu nanoSIM 4G, ce permite funcționarea independentă de smartphone. Asta înseamnă că se pot iniția și prelua apeluri, direct de pe smartwatch. Se pot trimite mesaje text, smartwatch-ul se poate conecta la internet, indiferent dacă utilizatorul are sau nu terminalul mobil la el.

Prețurile device-urilor sunt: 329 euro pentru Watch 2(varianta sport), 379 euro pentru Watch 2(varianta cu 4G) și 399 euro pentru Watch 2 Classic. Acestea vor fi disponibile în magazine începând cu luna martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.