Tabletele Huawei MediaPad – au prețuri speciale în această perioadă!

Zilele astea Huawei desfășoară o campanie promoțională interesantă, ce se axează pe tabletele MediaPad. Având în vedere contextul actual, în care trebuie să ne desfășurăm activitatea de acasă(fie că învățăm sau lucrăm), tabletele pot fi considerate device-uri potrivite pentru a ne asigura confortul și portabilitatea necesară. De aceea Huawei a decis să le includă într-o campanie specială de reduceri.

MediaPad T3 și MediaPad T5 vor beneficia de oferte speciale și vor fi disponibile în perioada următoare în magazinele partenere Huawei, în limita stocului disponibil. Prețurile pentru aceste produse încep de la 524 lei și variază în funcție de configurație și model.

Huawei MediaPad T3

O tabletă cu un ecran IPS HD de 9,6 inch, animată de un procesor Qualcomm. Are o baterie de 4800 mAh și până pe 17 aprilie poate fi găsită în oferta eMAG:

32GB memorie internă, 2GB RAM, Wi-Fi619 lei

32GB memorie internă, 2GB RAM, LTE699 lei

Huawei MediaPadT5

Tableta cu diagonala de 10,1 inch, ecran Full HD, este antrenată la interior de un procesor octa-core tactat la 2,36 GHz. Bateria este de 5100 mAh, are conectivitate Wi-Fi dual-band și difuzoare stereo ce asigură un sunet echilibrat.

Tableta poate fi găsită în oferta Huawei Mobile Store:

32GB memorie internă, 3 GB RAM, Wi-Fi699 lei

Deși până de curând aș fi crezut că era tabletelor a apus, în situația actuală, ele pot fi considerate drept soluții potrivite pentru ca cei mici să-și poată desfășura cursurile online, dar și pentru a testa Kids Corner, o aplicație preinstalată ce include jocuri educative pentru copiii cu vârste între 6 și 16 ani. Sunt jocuri de tip quizz, puzzle și acțiune, disponibile în 22 limbi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.