Netflix testează alte schimbări importante!

Nici bine nu s-au implementat modificările Netflix legat de share-uirea abonamentelor, că aflăm despre o altă schimbare, ce se testează momentan în Canada. Vine ea și la noi, stați fără grijă. Ca idee cu Canada au început și testarea pentru limitarea vizionării conținutului per gospodărie.

Se pare că mai nou, Netflix testează eliminarea abonamentului Basic, cea mai accesibilă opțiune în momentul de față, ce oferă redarea HD pe un singur dispozitiv. Ce înseamnă asta? Că cel mai ieftin abonament va deveni cel cu reclame, serviciu care nu s-a lansat deocamdată în România.

Cei care aveau deja abonamentul Basic îl vor putea păstra în continuare, însă pentru noii abonați acest tip de abonament nu va mai fi disponibil. Se pare că planul celor de la Netflix ar fi ca în viitorul apropiat să îi forțeze și pe actualii abonați să migreze către un alt tip de abonament, mult mai avantajos pentru companie.

În momentul de față în Canada mai sunt 3 tipuri de abonamente:
– Standard cu pauze publicitare – 6 dolari canadieni
– Standard cu redare Full HD – 16,49 dolari canadieni
– Premium cu redare 4K – 20,99 dolari canadieni
Opțiunile de a migra de la planul Basic, tarifat cu 10 dolari canadieni ar fi către cel cu redare Full HD sau 4K pe mai multe dispozitive, fie compromisul unui plan tarifar mai mic, dar cu pauze publicitare.

În momentul de față, în România prețul abonamentului Basic este de 4,99 euro, fiind diminuat de la 7,99 euro.

Sunt curioasă cât timp le va lua să implementeze noile măsuri și la noi. Eu una tocmai am luat o pauză de la Netflix…Nu de alta, dar nu am mai simțit în ultima vreme că sunt interesați și de experiența utilizatorului…

Un comentariu

  1. De ce nu apare nicăieri data la care a fost postat articolul?
    Doar autorul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.