NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo KP1002 – ușor de utilizat

Pentru cei mai mulți dintre noi, cafeaua este plăcerea de zi cu zi ce ne energizează fiecare celulă și ne pregătește pentru o nouă zi plină de provocări și evenimente interesante. Cu toții ne dorim dimineața să fim serviți cu o cafea aromată și plină de savoare, întocmai ca cea servită într-o cafenea. Sistemul de bauturi NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo KP1002 ar putea fi aparatul ideal, ce îți oferă o gamă variată de băuturi pe bază de cafea, în funcție de dispoziția ta. Are un preț de aproxmativ 196 lei (verifică preț actualizat), un preț deloc mare, ținând cont că poate concura cu modele mai scumpe și mai mari, ca și dimensiune.

Din punctul meu de vedere espressorul nu trebuie să ocupe prea mult spațiu într-o bucătărie, iar acest model se încadrează perfect, este micuț, are dimensiunile de 220 x 159 x 287 mm(W x D x H)și are un aspect hazliu, aduce cu un pinguin, motiv pentru care va ajunge punctul de atracție în bucătărie. Modelul este disponibil și pe alte nuanțe: negru, roșu și multicolor, reușind în felul acesta să acopere gustul celor mai mulți utilizatori. Espressorul despre care discutăm astăzi este în variantă albă, completat de câteva detalii pe negru.

Poze cu espressorul manual NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo KP1002

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Sistemul de băuturi de la Krups dezvoltă o putere de 1500 W și are o presiune de 15 bar, ideală pentru a scoate toată aroma din capsula de cafea. Poate prepara 6 tipuri de băutură, și anume: espresso, cappuccino, latte macchiato, chocochino, caffe lungo și ceai, astfel că nu vă veți plictisi de preparatele sale.

Băuturile nu se pot prepara câte două simultan, așa cum întâlnim la espressoarele clasice, datorită faptului că o capsulă este suficientă pentru o singură ceașcă. Sistemul de băuturi de la Krups este destul de ușor de utilizat, mai exact va trebui să urmați câțiva pași destul de simpli: se umple rezervorul de 0,6 L cu apă, după care ridicați maneta și introduceți capsula, urmând să apăsați pe butonul de pornire, și în doar câteva clipe băutura va fi gata.

Întreținerea sa este destul de simplă, tăvița pentru picături este detașabilă, prin urmare o puteți spăla cu ușurință, iar rezervorul este detașabil, în felul acesta veți putea evita depunerea calcarului pe pereții vasului. CU siguranță diminețile vor fi mult mai senine cu noul sistem de băuturi Nescafe.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • preț decent

Contra:

  • capsulele sunt cam scumpe

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Ușurință în utilizare

NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo KP1002 este un espressor mic și haios, ce prepară mai multe tipuri de băuturi pe bază de cafea, cu o aromă excelentă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.