Ne plac bucătăriile moderne, dotate cu cele mai noi și mai sigure echipamente. Nu că am fi cei mai pricepuți bucătari din lume, dar dacă tot petrecem ceva timp zilnic în acest colț al casei, de ce să nu ne asigurăm confortul dorit. Și o bucătărie modernă presupune un echipament încorporat, cuptor, plită, mașină de spălat vase și frigider(dacă te ține buzunarul). Astăzi am ales să discutăm despre unul dintre aceste elemente, și este vorba despre cuptorul încorporabil. Modelul Beko BIM25300XM este unul dintre cele mai apreciate variante la momentul actual, ce oferă un raport calitate-preț extrem de bun. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 899 lei (verifică preț actualizat), un preț bun, pentru un produs din clasa de mijloc.
Cuptorul încorporabil poate fi găsit și în oferta magazinelui evoMAG.
Cuptorul este ușor de încorporat, are un front elegant din sticlă neagră și inox, ce se va încadra îndeosebi într-un tip de mobilier modern. În partea superioară se afla panoul de control destul de aerisit, dotat cu un afișaj LCD, un selector pentru program și unul pentru temperatura dorită, un timer și butonul pentru meniu.
Poze cu Beko BIM25300XM
Mai multe poze și specificații
Specificații tehnice
Cuptorul este electric, are o capacitate de 71 l și se încadrează în clasa de eficiență energetică A, cu un consum de 0,88 kW/h. Ca idee, 1kW = 0,5390 lei, asta înseamnă că petru o oră de gătit, costul se ridică undeva până în 50 bani, ceea ce nu este rău deloc.
Cuptorul dispune de 8 funcții de preparare a alimentelor, dintre care 2 mi s-au părut destul de interesante:
- Gătire 3D – o denumire pompoasă, ce face referire la faptul că poți găti 3 preparate în mod simultan, fără ca mirosurile să se amestece. Ideea este ca cele 3 preparate să le găsești la aceeași temparatură.
- Funcție decongelare – alimentele congelate se vor dezgheța ușor la temperatura camerei, iar mâncarea gătită o vei putea răci pentru a o introduce în frigider.
Cuptorul beneficiază de un sistem de curățare catalitic, ceea ce presupune încorporarea unor panouri catalitice pe pereții interiori, ce absorb grăsimea și reduc mirosurile din timpul coacerii.
La interior vine cu 3 accesorii: un raft pe care se așează tava, o tavă de copt și o tavă adâncă.
De acum gătitul nici că poate fi mai simplu. Mai mult de atât vei putea economisi și timp, având posibilitatea gătirii pe 3 straturi. Cu siguranță vei da mai multe petreceri cu prietenii, acum că nu mai trebuie să petreci atât de mult timp în bucătărie, cu fiecare preparat. Dacă ai și un prichindel prin preajmă, nu-ți fă griji, cuptorul dispune de funcția de blocare a accesului pentru copii, pentru ca accidentele să fie evitate.
Păreri pro şi contra
Pro
- design modern
- ușor de folosit
- preț mic
- eficient
Contra:
- mi-ar fi plăcut să aibă curățare Self Clean
Un comentariu
Pingback: Cum alegi cel mai bun cuptor electric - 8 tipsuri - Gadget-Review.ro