Dacă în urmă cu 10-15 ani, televizorul era la loc de cinste, așezat pe o comodă în ”sufragerie”, iată că mai nou, am ajuns să ne dotăm mai toate camerele locuințelor cu televizoare tot mai Slim, iar aici o să includ chiar și bucătăria. De multe ori petrecem destul de mult timp în bucătărie, fie că gătim, fie că mâncăm, fie că mai trebăluim. Așa că un TV, montat într-un colț este binevenit de fiecare dată. Și nu ai nevoie de o investiție prea mare. Horizon 24HL733H, ar putea fi alegerea potrivită. Are un preț de aproximativ 649 lei(verifică preț actualizat), un preț extrem de atractiv, ținând cont că vorbim de un model Smart. Este probabil unul dintre cele mai ieftine televizoare Smart de pe piață.
Televizorul mai poate fi găsit și în oferta magazinelor Cel și evoMAG.
Are un design plăcut, rama foarte subțire și un panou îngust. Se sprijină pe un suport dreptunghiular, deloc atractiv. Îmi amintește mai degrabă de modelele de acum 4-5 ani, așa că îți recomand să îl montezi pe un sport TV de perete. Dimensiunile sale sunt de 554 x 370 x 134 mm și cântărește doar 3,8 kg, așa că îți va fi destul de ușor să îl montezi chiar și de unul singur. Consumă 25W, ceea ce înseamnă de 4 ori mai puțin decât clasicele becuri de 100 W, așa că nu-ți fă griji în privința facturii de electricitate.
Poze cu Horizon 24HL733H
Mai multe poze și specificații
Specificații tehnice
Modelul Horizon este unul Smart, ce face parte din generația lansată de producător în 2017 și vine echipat cu o gamă decentă de aplicații, în cazul în care iei o pauză de la treburile gospodărești.
Televizorul are o diagonală de 61 cm, ceea ce înseamnă că ar putea fi montat chiar și în dormitorul unui prichindel. Mi-ar fi plăcut să vină cu rezoluție Full HD, dar se pare că va trebui să ne mulțumim cu o rezoluție HD. La prețul dat, nu putem avea pretenții atât de mari, ca TV-ul să le dețină pe toate. Imaginile redate sunt bune, culorile sunt vibrante, puțin cam saturate pentru gustul meu, însă nimic de speriat. Din setări se pot ajusta cu ușurință astfel încât să obții rezultatele dorite.
Sonorizarea nu este foarte puternică, avem două ieșiri a câte 2,5 W, însă zic eu că ar fi suficient, ținând cont de diagonala sa.
Toată partea de conectivitate este găzduită pe spatele televizorului și avem: o intrare PC, un port USB 2.0, o intrare component, o intrare Scart pentru nostalgicii care încă mai au un video cu casete pe acasă, un port HDMI, minjack-ul pentru căști, o intrare component,rețeua LAN și Slot-ul CI+ pentru cartelele ce decodează canalele digitale.
Păreri pro şi contra
Pro:
- preț accesibil
- design elegant
- Smart TV
Contra:
- nu este Full HD
Aici găsești mai multe informații despre acest produs