Nu toți suntem înnebuniți după televizoarele scumpe și asta pentru că nu avem cu toții nevoie de toate tehnologiile inovative. Pentru mulți sunt suficiente TV-urile care îndeplinesc caracteristicile de bază și au un preț rezonabil. UTOK U32HD5 este unul dintre aceste modele, cu un preț de aproximativ 719 lei(verifică preț actualizat) și poate fi găsit în oferta eMAG.
Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Cel.
În cazul în care UTOK nu îți sună foarte cunoscut, ei bine îți voi spune că este vorba de un brand românesc ce produce smartphone-uri, tablete și mai nou a intrat și pe piața televizoarelor, lansând modele foarte accesibile.
Din punct de vedere al design-ului, televizorul are un aspect neașteptat de plăcut, ramă ultra subțire, panou îngust, se sprijnă pe un suport format din două picioare discrete, care nu mă deranjează câtuși de puțin. Ba chiar îl poți monta și pe un suport TV de perete, în cazul în care vrei să economisești ceva spațiu. Dacă vrem să fim cârcotași, bineînțeles că am putea să ne legăm de faptul că rama este dintr-un plastic lucios, că reține amprente, însă la ce prețUTOK U32HD5are televizorul, consider că acestea sunt niște detalii insignifiante.
Cântărește 4,5 kg și are dimensiunile de 732 x 181 x 467 mm, putând fi montat de o singură persoană. Consumul ajunge la 50W, destul de mic, așa că nu vei simți că facuturile de electricitate cresc prea tare.
Poze cu UTOK U32HD5
Mai multe poze și specificații
Specificații tehnice
Televizorul nu este unul Smart, însă este lesne de înțeles că la un preț mai mic de 800 lei este cam dificil să găsești un TV cu asemenea dotări. Totuși, dacă ții neapărat să îl faci Smart la un moment dat, cu o investiție de aproximativ 200 lei într-un Chromecast, vei reuși să faci asta.
Are o diagonală de 80 cm, ceea ce îl face potrivit pentru un dormitor mai degrabă. Are o rezoluție HD, redă imagini calitative, cu un contrast bun, culori bogate, vorbim practic de un TV pentru cei mai puțin pretențioși.
Sunetul este decent, are două ieșiri a câte 6W fiecare. Nici nu mă așteptam la ceva mai puternic de atât. iar la capitolul conectivitate, avem: 3 porturi HDMI, un port USB 2.0, o intrare SCART pe care o vei folosi în cazul în care mai ai un video cu casete rătăcit pe acasă, o intrare PC, în cazul în care dorești să îl folosești pe post de monitor și Slot-ul CI+ pentru cardul de la operatorul TV, ce decodează canalele digitale.
Păreri pro şi contra
Pro:
- preț accesibil
- HDMI
- Design Ultra Slim
Contra:
- nu este Full HD
Aici găsești mai multe informații despre acest produs